Favoritter på badehylla

Jeg har fått en del tilbakemeldinger der jeg blir spurt hvilke produkter jeg bruker. Så her kommer en liten sum-up av mine favoritter på badehylla. Noen kriterier stiller jeg alltid til mine produkter:
- ingrediensene skal være så naturlig som mulig
- nei takk til parabener, billige fyllstoffer, masse parfyme, mineralolje og annet æsj.
- ja takk til økologiske og organiske produkter!

Decleor Cleansing Oil - Declor sin rens i oljeform har blitt en favoritt. Det høres kanskje litt snodig ut med en rens i oljeform. Men det blir man fort vant til. Den fjerne all sminke, renser huden godt og etterlater den behagelig fuktet. Decleor Cleansing Oil bytter jeg ikke ut med det første.
Hydra Floral Flower Nectar Moisturising Cream - En super dagkrem fra Decleor. Jeg bytter på litt mellom ulike Decleor dagkremer og dagkremer fra Dermalogica. Denne er ihvertfal kjempegod, den trekker raskt inn i huden og etterlater den fuktet og fresh.

Decleor Essential Balm - Er en super balm som gir masse næring til huden. Den bruker jeg under fuktighetskrem om natten. En liten dært av denne fantastiske balem gjør underverker for huden. Denne brukes i stressede perioder, perioder med ytre påvirkninger fra vær og vind og ellers når huden trenger litt ekstra pleie.

Hydra Floral - Denne fuktighetsmasken er min absolutte favoritt innen fuktighetsmasker. Den gir masse fukt og man kan se at huden bare suger den til seg. Er også super å bruke om natten, enten et tynt lag som nattkrem, eller et tykkere lag som en god fuktighetkur til huden. Man våkner garantert opp med babyhud. Godt lukter den også.

Jeg har blitt veldig glad i MD Formulations sine produkter som inneholder glykolsyre. Nettopp det at de inneholder glykolsyre gjør at du bør bruke disse produktene på vinteren, da huden ikke utsettes for så mye soling. Glykolsyre og soling er nemlig ikke en bra kombinasjon. Så bruk vinter halvåret til å perfeksjonere huden til og gjøre den klar til sommeren. Disse produktene er fantastiske, de:
- fjerner og forebygger urenheter. I mitt tilfelle har de til og med hjulpet mot hormonelle urenheter forårsaket av p-piller
- forebygger aldring, ja...det er faktisk på tide og tenke på slikt
- gir fin glød, glykolsyren peeler nemlig bort døde hudceller og får frem det beste i huden din
- jevner ut hudtonen
Det er kanskje ikke så rart disse har blitt en favoritt! Jeg er nesten glad jeg fikk et skikkelig kviseutbrudd forårsaket av et bytte av p-piller ellers hadde jeg aldri oppdaget disse produktene. Jeg bytter litt på hvilke MD Formulations produkter jeg bruker, men nå er det Facial Cleanser, Continuous Renewal Serum og kremen Continuous Renewal Complex. Og dere, ikke bli redd om produktene svir og prikker litt på huden, det er bare et tegn på at de gjør jobben sin. Husk at man må trappe opp bruken av produkter med glykolsyre, slik at huden får tid til å venne seg til produktet, så ta det rolig de første dagene. Litt flassing og rød hud kan forventes, men det går fort over! Og når du ser det endelige resultatet så er de dagene med flassete hud fort glemt.

Her er tre av mine favoritter som man virkelig ser resulateter av etter første gangs bruk.

Hydra Floral fra Decleor leste dere om før i posten. Anbefales!

Dermalogica sin Daily Microfoliant er en super ansiktsscrub. Den er så mild mot huden at den kan brukes hver dag. Den består av et pulver (store deler ris) som man blander med litt lunkent vann i håndflatene, da får det en grøtete konsistens som man masserer på huden. Etterlater huden duggfrisk og babymyk. Og den er usannsynlig drøy. Jeg har hatt denne i fire år, minst!

VitAPlus Firming Treatment Mask fra MD Formulations er egentlig en antialdringsmaske, men jeg kan garantere deg at denne er fin for hud i alle aldre. Den er en skikkelig kinder egg opplevelse for huden som gir fukt (inneholder hyaluronsyre som gir 30% økt fuktighet i huden etter 15 minutter), motvirker rynker og glatter ut huden, er super for uren hud, fjerner sorte prikker, gir huden 4 ganger så effektiv peeling som andre vanlife peelingprodukter, og hjelper mot ujevn pigmentering. Jeg vil faktisk påstå at dette er en slags Askepott maske som gir så umiddelbar effekt at den er super å bruke før spesielle anledninger der man vil skinne litt ekstra.
----------------------------------------
Since I got a lot of questions about my beauty regime, I made this post including my favourite products. I am happy to translate in the comment section if you have any questions concerning these products. Or maybe you will tell me your favourites!




Leave a Reply