Bli en hverdagsprinsesse!

"Constanse"
Nydelige håndlagde øredobber i sterling sølv og crystal-fargede Swarovski krystaller. Jeg elsker måten de fanger lyset på!

"Garbo"
Garbo øredobbene er små herligheter, perfekt til hverdagsglamour. Disse består av sterling sølv og Swarovski krystaller i crystal og silk (en nydelig dus rosafarge).

Jeg er veldig glad i mine Everyday Princess øredobber. Og nå kan du vinne et nydelig par her på bloggen! 

Everyday princess er norskdesignede håndlagde smykker i herlige materialer som sterling sølv, ferskvannsperler og Swarovski krystaller. Hver enkelt style er inspirert av historiske filmperosnligheter og divaer som Greta Garbo, Marlene Dietrich og Constanse Bennett. Everyday Princess ønsker at alle jenter skal føle seg som prinsesser: "Bak hvert smykke ligger mye omtanke samt troen på at alle jenter fortjener å føle seg som en prinsesse en gang i blant".

Forhandlerliste og mer info om Everyday Princess finner du på Everyday Princess sin hjemmeside og deres blogg.

Så...hva kan du gjøre for at et av disse øredobb-parene skal bli dine? Først må du melde deg inn i Everyday Princess sin Facebook gruppe, deretter må du legge igjen en hyggelig beskjed i kommentarfeltet eller på ladybirdsnest@hotmail.com. Husk å legge igjen en form for kontaktinfo, slik at jeg kan få fatt i deg hvis du er den heldige vinneren ;)

Leave a Reply