110409




Photos: Ladybird
Bypåske i Riga er slettes ikke å forakte. Noe av gårsdagen gikk med til litt shopping og caféliv. Det ble ikke store shoppingen, endte opp med å stikke innom et sted som heter Palazzo Italia som selger alle slags ulike merker og kom ut igjen med to Versace singleter. Litt nye basics komme også godt med.

Ellers stakk jeg innom en Maija salong her nede for en hårklipp, som trengtes sårt. Som regel veldig skeptiske til nye frisører, men dette gikk virkelig over all forventning. Betaler heller i underkant av 200 NOK for en vask, en god klipp og føning enn 800 NOK for en rask klipp i Oslo. Ble storfornøyd med hårstussen og rett og slett imponert over hvor gode de var til å føne håret mitt, makan til bounch er det lenge siden håret mitt har sett.
Kjole fra H&M
Strømper fra Lindex
Skjorte fra H&M
Veske fra Sonia Rykiel
Pashminaskjerf kjøpt i Beijing
Bikerboots fra Bianco Footwear
---------------------------------------------------------------------------
Spending Easter in Riga is great. Yesterday I did some shopping (ended up with two Versace tanks) , I went for a haircut and I popped by some cafés. Lovely day. I wore my twocoloured tights from Lindex, dress and shirt from H&M, bikerboots from Bianco Footwear and bag from Sonia Rykiel.

Leave a Reply