Tweezerman - i grevens tid




Photos: Ladybird
Jeg tror Makeupmekkajentene har fått med seg at jeg har vært hos Fred, selveste øyenbrynsdesigneren. I går dumpet det nemlig ned en Tweezerman pinsett i reiseetui i postkassen min. I grevens tid! Jeg sverger allerede til kvalitetspinsetter, da forskjellen er enorm. Men en tweezerman har jeg aldri testet før. Og i et lite reiseetui, det er jo perfekt for meg som alltid er på farten. Nå skal det nappes for å prøve å oppretteholde mine nye "designerbryn". Dere får selvfølgelig en tilbakemelding på hva jeg synes om denne pinsetten etterhvert.

Apropos øyenbryn, etter at jeg fikk ordnet brynene mine hos Fred så føler jeg at hele ansiktet kommer bedre frem, alle trekkene og ikke minst fargene i ansiktet. Jeg trenger nesten ikke noe sminke for å føle meg fresh, fargekonbtrastene i ansiktet kommer så godt frem nå. Nok en grunn til å vurdere et besøk til Fred.
What a perfect timing! Makeupmekka just sent me a Tweezerman tweezer in an convenient travel size. Perfect, since I just got my eyebrows designed. A quality tweezer is an whole other story tahn those cheap ones, it's a different world. Si, I hope this one live up to it's rumour. And of course I'll keep you posted, a review are coming up when I've had some time testing it.

Leave a Reply