Hailey Clauson modell - Visninger av suksessen av en modell

Det er din personlige suksess som en modell basert på bare å ha gode bilder av seg selv å vise til andre? Eller er at suksess er basert utelukkende på hvor mye penger du gjør? Vel, hva andre i din karriere og ditt liv? Hvordan ser du suksess kan påvirke deg også. Her er noen forslag til hvordan man skal forholde seg (eller empati) for noen av de menneskene som har ulike roller i din suksess.

# 1 Modeling Agency synspunkt av sin suksess som modell:

Tenk som en agent. Er klientene skal bo? Hvis du registrerer med noen byrå, er bakgrunnen hvor mye penger du bringe inn din bedrift (eller potensielt kan gi). Husk denne leksjonen av virksomheten først og fremst i hennes modellkarriere. Modellering byråer kanaliserer den måten det markedsføres (fremmes) som modell, og tjene penger (inntekt) "andel" av en. ) Kommisjonen modell og 2.) Fra klient avgifter.

Jo mer penger du gjør som modell i byrået er en annen dollar i lommen. Derfor er det mer involvert på den nederste linjen på hvordan din agent er ute etter hans "potensial" som modell. Leiebiler er kundene? De ser på mengden av "inntekt" potensiale det kan tilføre din virksomhet. Skal drive virksomheten effektivt, og du må gjøre det i planleggingen av din karriere, også. Rollen til byrået i representasjon sin er en "vikarbyrå" herliggjort er et mellomledd mellom kunden og modell. Modellering byrå arbeider for å gi ressurser til markedet alle modeller, så det er i din beste interesse å holde høyre rekke modeller som er etterspurt.

Den endelige avgjørelsen blir tatt av kunden for den modellen du ønsker, men hans agent og Booker er dens representant og som noen ganger kan ha en sterk hånd i denne prosessen. Det er ingen mangel på respekt for dem! De kjenner sin makt og bør ikke undervurderes. Lær alt du kan om hvordan byrået ønsker å fremme og følg instruksjonene på de tingene du trenger for deg å gjøre. Dette kan øke sjansene for suksess!

# 2. Faren blir sett på som en modell for suksess:

Foreldre bekymre alle skrekkhistorier du har hørt de siste årene. Hvis barnet ditt er yngre eller eldre enn 18 år ... Foreldre har rett til å bekymre seg for sine barn. PERIODE. Noen skrekkhistorier er faktisk verre enn andre. Barnet ditt vil bli fristet til narkotika eller pornografi? Hva med nakenhet? Hvor langt vil barnet reise bort fra dem og som vil være ansvarlig for dem hvis de er i en farlig situasjon? Fotografer tar fordel av sin sønn eller manipulere bildene og bruke Internett uten din viten? Hvordan er ditt barns selvfølelse støtte mot "haier i bransjen"? Vil barnet ditt skal vokse for fort for å overleve i denne bransjen? Hva med utdanning? Hvorfor skal vi betale penger for sønnen vår å forfølge en modellkarriere? (Dette gjør skeptiske foreldre, too!) Mulige spørsmål fra perspektivet til mange foreldre.

Synspunkt av en far til barnets potensielle suksess kan komme ut med en masse spørsmål! De fleste foreldre er i utgangspunktet veldig stolte over at noen mener barnet ditt bør modell som kan sees bare som en "stolthet" suksess for deg. Så ikke vær altfor hard mot deg selv eller dine foreldre hvis det er spørsmål som trenger mer kommunikasjon, og det er en mulighet for diskusjon. Diskuter scenarier sammen og vise at du også prøver å gjøre lekser på denne sektoren, og ønsker å gjøre trygg, moden (faglige) beslutninger. Jo mer du lærer går en lang vei med sine foreldre når de brytes ned i sin status som en ansvarlig person og modell.





























# 3. Din "bety noe" synspunkt av suksessen:

Å, Gud! Alle modeller har snakket med hadde lignende historier om dette emnet. Synspunkt av en nær medarbeider av (kjæreste, mann, kone) virkelig kan være som en følelsesmessig berg og dalbane i tankene dine hvis du er i en noe alvorlig eller lang sikt. Faktisk kan du sette en masse press på relasjoner og jeg har sett mer enn noen få modeller er ikke klar for å risikere å miste noen, "som betyr mye for dem" og ikke risikere å miste dem. De sa farvel til henne modellering karriere.

Det er uklart for to personer i et forhold som frykter det ukjente, så bare akseptere at dette kan veie tungt på vedtak fattet i løpet av sin karriere som modell. Mange modeller å velge å ikke ha den livsstil som kan komme sammen med å være en modell. Du kan være en dobbel standard som du føler har "look" på en modell og partneren din liker å ha en "modell" som en partner, men bare for å oppdage at usikkerhet, sjalusi og avvisning kan ødelegge hva jeg tror det er en " stor "forhold eller bryte en lovende karriere som modell.

Til tross for alle avslaget og den potensielle kritikken som modeller av ansiktet i løpet av sin profesjonelle karriere i bransjen og det offentlige, som noen ganger kan bryte mer for uttalelse fra hans andre dem. Hvilke muligheter tror du vil gjøre hvis partneren din er usikre eller press deg? Disse er potensielle problemer som kan sette deg opp for suksess eller fiasko, ikke bare som modell. Vurder dine kortsiktige mål og hvordan de kan innlemme denne måten i "Big Picture" av deres fremtid.

# 4. Uttalelse fra venner av hans suksess som modell:

Dette er vanskelig, også. La oss begynne med ordet "sjalusi". Du vil dine venner til å være glad for deg, men du kan begynne å legge merke til de prøver på forskjellige måter. Hvorfor? Du vil sannsynligvis være riktig å anta at sjalusi er den beste av de fleste av dem, men bare også gjøre en dobbel ta på seg at han kan opptre litt annerledes enn det pleide å være.

Modellering er en helt annen dimensjon av virkeligheten (i motsetning til typiske jobber), og kan ikke nødvendigvis være den "gamle mannen" i løpet av sin karriere hele tiden. Avhengig av inndeling av modellene faller i, kan dette faktisk være en god ting "profesjonelt", men om å være klar over behovet for å opprettholde "modellen i" ON og når tonet ned noen hakk. Folk er venner med hverandre, siden hver kan ha noe spesielt å tilby, men forholdet kan endres hvis du ikke klarer å "gjøre" eller "gi" slik at dette forholdet behov. Noen mennesker er naturlig nok i sentrum av oppmerksomheten, og hvis du er en modell som kan fungere for deg, men kan endre balansen av noen andre foreninger basert på deres personlighet.

Som for sjalusi av bekjente (venner eller overflate) som gjør vondt følelsene dine, prøv å hovne opp sine følelser viderekoblet fra sabotere din selvfølelse og du vil være i "god praksis" for sin karriere som en ekte modell ansikter kritikken fra industrien og publikum hele tiden. Beste venner er de som er der for å lytte til deg vent, beholde det som er sagt i fortrolighet, si sin mening når de ser at de trenger, og bare en telefonsamtale (eller tekst eller e-post) unna når du trenger dem til en le eller et rop!

# 5 Publikums mening om sin suksess som modell:

Det er mange modeller i pressen, på banen, gjør kampanjer, etc, men hva er deres navn? Dette er hvordan det offentlige visningen av en vellykket modell? Noen ganger. Den offentlige egentlig ikke kjenner omfanget av hvem eller hvorfor noen modeller er mer kjente enn andre. De bare "hører" eller "lese" som er den neste hot tingen (smaken av måneden) ved å lese aviser eller se på underholdningsnyheter. PR er kunsten av sin egen når modeller og kjendiser er involvert. Du kan ha suksess som modell stat i hjembyen hans, hvis du skriver avisen om sin lokale bedrifter, nasjonale, eller internasjonale, en modell (selv om du vet at han blir en "liten fisk" i havet av industrien modellering , men likevel, det er verdsatt!)

Å være modell er det plasser for kommentarer fra noen mennesker brutalt dogmatisk, eller tror at deres rett til verbalt misbruk og spør hvorfor han er enda en modell. Uvitenhet er ikke et konstruktivt grunnlag for å lytte og svare. Hvis det er et korn av sannhet å si at du lytter høflig erkjenner og mentalt file bort og jobbe med det neste gang. Du kan ikke imponere alle, eller som bør være målet ditt. Dette er ikke tillatelse til å være uhøflig, men ikke en profesjonell respons å vurdere kilden til kritikk. Jeg vil inkludere folk du leier i denne kategorien, siden de pleier å se etter hva publikum ønsker å se representerer sine produkter. Hennes personlighet setter "glasur på kaken", som kanskje er sjonglering du ønsker å leie, så hvordan viser du dem uansett offentlig. Vis tillit til de gangene du kan, selv om du er late!

Leave a Reply