Kate Moss - Biografi og filmografi

Kjendiser er fascinerende sjarm som tiltrekker seg tusenvis av fans og tilhengere verden rundt. Fans vil vite alle fakta i livet til en av sine ikoner. Dette er grunnen til at sider som dekker kjendis nyheter, TV-show, kjendis sladder nettsteder krydret og full av bilder av kjendiser ute sizzling hot og mye mer.

Hvordan kan vi snakke om kjendiser og ikke snakke om Kate Moss i chatten? Katherine Ann Moss, populære, med en diminutiv Kate Moss, er i utgangspunktet en berømt engelsk modell. Mer enn 300 magasiner har blitt prydet så langt med sine positurer. Alltid i rampelyset for en eller annen grunn, har Kate Moss laget overskrifter for sin uvanlige waifish figur og høyde usedvanlig kort for en modell å bære. Å være en modell, eleganse, stil og skjønnhet er iboende i Kate. Hun er kjent for sine relasjoner tull og sløsing atferd. Men Kate Moss er en kjendis interessant å vite.

Født 16. januar 1974 i Addiscombe, Croydon i London, ble Moss undervist ved Ridgeway Elementary School og High School i Purley Riddlesdown. Selv ikke kjent for noen akademisk som sådan, skinte Kate i idretten.

Sarah Doukas, som er grunnlegger av Storm Styringsmodell, fant denne skjønnheten på JFK flyplassen da han var bare 14 år. En fotoseanse i svart og hvitt med Corrine Day av den berømte britiske magasinet The Face var begynnelsen. Den fotoseanse har tittelen "The Third Summer of Love". Dette var opptakten til en vellykket karriere som supermodell. Moss har alltid sikret sin plass på listen over verdens mest sexy kvinner. Hans er en av de bilder av kjendis mest ettersøkte og den absolutt fortjener en plass i listen over mest innflytelsesrike kjendiser engelsk. I 2009 har 1348th vært markert i listen over rikeste personer i Storbritannia har £ 40 millioner totalt. Det var den andre i listen over 15 modeller av verden meget godt betalt i juli 2007.

Hans inntreden i verden av moten på 90-tallet brakte en bølge av hard kritikk, som omfatter restriksjoner godkjent av den daværende amerikanske presidenten Mr. Bill Clinton på figuren av hittebarn Kate og svake funksjoner. Moss selv, men ignorerte disse kritikk og beskrev hans utseende på rampen som en endring av jentene lubben jente hittebarn. Snart Kate navn ble lagt til i listen over verdens mest ettertraktede kjendiser.

Kate Stil tilbudt en rekke prestisjetunge priser, inkludert en pris fra påvirkning av moten gitt av Council of Fashion Designers of America. Hun er kjent for nye trender og undergraving av eksisterende. Disse personlighetstrekk vil bidra til å samle sine talenter og gi sitt navn og berømmelse kjendis drøm.

Kate har en rik erfaring med å jobbe med industrien stalwarts av moten som Mario Testino, Steven Klein og Peter Lindbergh. Bortsett fra hennes modellkarriere har også prøvd hånden på fashion design siden 2007 i samarbeid med Topshop linje.

I sin viktigste aktiviteter dukket opp i noen musikkvideoer som "Kowalski" av Primal ordningen, "sex med fremmede" av Marianne Faithfull, og "Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med meg selv" av hvite striper.

Hans navn er også tatt i forhold til hans vennskap med en serie av rock and roll kjendiser, inkludert Mick Jones, John Eton, Anita Pallenberg og Siobhan Fahey. Kate er en av de kjendiser som svært få er villige til å være en gjenstand for portretter av samtidige kunstnere. Lucian Freud og Chuck Close er et par kunstnere.

Følge i fotsporene til mange andre kjendiser, har Kate også hatt mye veldedig arbeid. Han har jobbet som en tilhenger av den veldedige organisasjonen Breakthrough Breast Cancer. Hans bidrag til Eton John AIDS Foundation og andre sosiale velferd organisasjoner i de store kjendis nyheter.

September 2005 ga et stort tilbakeslag for Kate modellering karriere som Daily Mirror publiserte bilder viser Moss sniffet et hvitt pulver ble kokain formodentlig. Nyheten har vinden til enhver tid og som et resultat Kate mister mange av sine store kontrakter. Etter en lang etterforskning som var slutt ryddet av alle påstander, og nok en gang Kate begynte sin karriere igjen.
































Leave a Reply