Siri Tollerod modell - Miu Miu En rekke unike design

Det er Miu Miu boutiques ligger i New York, Las Vegas, Los Angeles, Costa Mesa, London, Firenze, Roma, Melbourne, Milano, Tokyo, Nagoya, Kobe, Fukuoka, Paris, Singapore, Hong Kong, Boston, Kuwait, Taipei, Malaysia og Hawaii.

Miu Miu har også åpnet en ny butikk i Honolulu, Hawaii, i mars 2009. Butikken holdt sin første åpning i den prestisjetunge Ala Moana kjøpesenter, med et eksklusivt begrenset opplag bag Hawaii. Kun 50 av disse posene laget for å feire åpningen i det 50. staten, at talerens åpningshelgen. Ordet er i mote blogger, med noen japanske fans betale opp til $ 15.000 for muligheten til å være en av 50 for å eie en bag. Paris Hilton i Hawaii i mars 2009, og sett av lokalbefolkningen som en av 50 år. En berømt japansk skuespiller født på Hawaii / modell / singer, Yuna Ito, ble også sett bærer bag. Miu Miu har også åpnet sin første uavhengige butikk i Kina i MIX i byen Shenzhen i 2009.

Miu Miu har også åpnet en butikk i Australia for første gang i Melbourne Chadstone Shopping Centre.

Radioer Brand Modeller for Miu Miu

Modeller merket radioer har inkludert Katie Holmes, Vanessa Paradis, Kirsten Dunst, Laetitia Casta, Maggie Gyllenhaal, Lindsay Lohan, Zhou Xun, Lindsey Wixson, Ginta Lapina og Tollerod Siri.

Miu Miu moteshow

Den Miu Miu fashion show er en sak utelukkende av invitasjonen. Moteshow er kjendiser, detaljhandel kjøpere, presse og er generelt ikke åpne for publikum.

Moteshow produksjon har blitt big business og er en av de mest overbevisende markedsføring verktøy og innflytelsesrik i moteindustrien i dag. Ingen steder er den energien mer elektrifisere og vanedannende på rullebanene, der nye kolleksjoner er innført.

Kjendiser og viktige kunder definitivt får særbehandling av å sitte foran i steder langs sporet. Fotografen har også førsteklasses steder på slutten av sporet for å få eksklusive bilder av den nye samlinger. De resterende setene fordeles i henhold til viktigheten av en butikk kjøper og / eller kjøpekraft. Standing Room Only er reservert for venner og støttespillere av designeren.

Grazia britiske avisen erklærte den 20 november 2008 kl 15:31

Katie Holmes er neste ansiktet til Miu Miu?

Wowza. Her er et rykte om at noen ønsker å tro. Ikke tilfreds med en rekke Hollywood-filmer på samvittigheten, en hovedrolle på Broadway og en ung mote merkevare, kan Katie Holmes være i ferd med å legge til Miu Miu modell til sin liste av prestasjoner. Ryktene sier at Miuccia Prada har brutt Katie som plakaten jenta S / S '09 - en full rolle i den siste av skuespillerne Kirsten Dunst og Selma Blair. Prada talsperson hadde ingen kommentar å gjøre når jeg ringte i morges - men Louis Vuitton, sagt om Virgin også. Vi sier, gå Katie. Hun er absolutt en lang vei fra Capeside ... PS: Vær så snill, få en cameo Suri Cruise også, Ms Prada!

Konklusjonen er ikke overraskende Miu Miu er en serie eksklusivt designet for den kresne mote. Stilene varierte og vakre farger er svært attraktive og gjør damene eller et ønske for oss selv. Vi ønsker å vise vår nye kjøp designer Miu Miu til arbeidskollegaer, familie og venner. Dette er et innfall av den generelle design. Nyt damene.











































Leave a Reply