Kate Moss modellen - Å bli en vellykket fashion-modell

Becoming a fashion-modell kan være veldig spennende og givende. Noen av fordelene med mote modellering skal reise til eksotiske steder, og gjør masse penger og møte noen av de vakreste, mest interessante og kreative verden.


Her er 10 tips for å bli en vellykket modell.

1. Få noen snapshots og nærme seg en lokal modellering byrå mote. Byråer elsker å se øyeblikksbilder. Bruke naturlig lys. Har en venn skyte en rull med film og foto av de beste. Ring modellering etater i ditt område og spør når deres åpne samtalevarighet. Åpne samtaler er de tider at etaten side for å se de nye modellene. Enkelt og veldig godt kledd og være forberedt på å stille spørsmål de har om deg.

2. Flytt til et viktig marked. New York er "konge" når det kommer til mote modeller. Prøver å få signert av et stort byrå der, som Ford, Elite og IMG. De fleste store kosmetikk og reklame kontrakter for å forlate New York. Hvis du bor i USA Los Angeles, Miami er også gode valg. Hvis du bor i Europa føler at Paris, London eller Milano.

3. Å være tynn. Ansette tjenester av en profesjonell trener og ernæringsfysiolog hvis du har problemer med å opprettholde vekten. Agenter rutinemessig måle og veie fashion modeller. Mange modeller har falt fra sine byråer for ikke å ha den riktige målinger.

Fire. Nettverket. Det er viktig å jobbe med de beste fotografer du kan. Ansette dem. Flotte bilder. Det er din jobb og selv om byråer kan hjelpe med dette er til syvende og sist ditt ansvar. Gi fotografer bilder for å lage eller brekke. Vær hyggelig mot dem og prøve så ofte som mulig. Med mindre Heidi Klum å ha bøker fulle av tearsheets fantastiske, holde testing.

5. Vises. Det er svært viktig å komme frem i tide. Hvis du har en måte ikke møte dagen etter en natt ute. Sitt beste. Fotografene er i konstant kontakt med etater og vil tillate fremtidige kunder å vite om du har et dårlig rykte. Når du er i settet være høflig og opphold ut av din mobiltelefon. Det er viktig å fokusere på oppgaven.

Seks. Bli en venn av de mektige. Editors of Vogue og Anna Wintour vil bli berømt. Superstar fotograf Steven Meisel kan starte din karriere umiddelbart. Vær hyggelig mot dem og andre fagfolk. Du vet aldri hva som vil være assisterende moteredaktør eller fotograf neste stjerne.

7. Kjendiser dato. Leonardo DiCaprio Gisele Bundchen datert før han flyttet til quarterback Tom Brady. Kate Moss var romantisk knyttet år til Johnny Depp og deretter ble involvert med den britiske rockeren Pete Doherty.

8. Brand selv. Heidi Klum har en linje av smykker. Gisele Bundchen er i samtaler med H & M på representasjon av deres linje av undertøy. Du kan kjøpe klær i Top Shop Kate Moss.

9. Ta de riktige trinnene. Selv om markeder spenner fra den ideelle tiltaket er å være minst 5'9 "nakne føtter og veier mellom 110 og 120 pounds. Hvis de er mye mindre vurdere drive forretningsmodeller og tilnærming av byråene. De trenger alle typer og størrelser.

10. Å være fotogen. Bransjen er i endring og hva som er hot ett år ikke nødvendigvis er den neste hete. Hvis du er fotogen og har at visse "je ne sais quois" (noe spesiell) vil tiltrekke modellbransjen.





















Supermodellen Kate Moss, har race kommet ned i forrige uke, etter å ha sett bilder av henne tilsynelatende tar store mengder kokain. Hun har allerede mistet lukrative kontrakter med H & M, Burberry og Chanel, en multi-million dollar kosmetikk gigantiske Rimmel henger fortsatt i en tynn tråd. Kate er tilbake på rehab og beklaget sverget på sitt liv tilbake på veien.

Good Luck. Kate er en flott modell, og jeg vet de fleste vil ønske ham alt godt i hans utvinning, her er mine tips for en trygg reise.

Aksepter det kan ikke endres.

Vi har alle sett bildene så vi vet at du har tatt medisiner, historie. Du har et narkotikaproblem og må takle det før det kommer ut av kontroll. Du har kanskje trodd at ingen kunne se den skaden de gjør for deg selv. Kanskje fordi han har fått unna med det så lenge har vært utro. Fortsette å ta medisiner til kursen de har vært og vil drepe deg.

Vær ærlig med deg selv.

For all del gjøre et TV-intervju, men ingen trenger å dra andre inn i den. Ikke prøv å skylde på noen andre, selv om du føler at du har vært veldig skuffet. De inspirerer oss med hans ærlighet om avhengighet hans, respekterer jeg deg for det. Opptre med integritet, trenger du ikke trenger pengene. Kanskje du ikke ønsker å jobbe så mye som nå, kanskje den prisen er for høy allerede.

Være rene og edru for deg selv først.

Å være den beste moren, Lila Grace, må være egoistisk og sette din utvinning først. Ikke en dårlig person, bare noen som er helt ute av kontroll.

Søke profesjonell hjelp.

En profesjonell kan hjelpe deg med de mange følelser som begynner å dukke opp som du flytter drukkenskap. Ikke glem at det er mange kjente personer som har gått en lignende vei til som har vært svært vellykket i private å slutte å bruke narkotika og alkohol, bruk av sine erfaringer.

De er bare menneskelig.

Takk Gud, vi har begynt å vise sin sårbarhet, viser nå sitt mot. I seks måneder skal vi glemme alt det skitne bildene vi har sett.

Fungere som en rollemodell.

Barn fra hele å se opp. Selv om alle andre mennesker i moteindustrien i byen nyte koks, viser at det er liv etter narkotika. Du vil fortsatt Kate og inspirerende tusenvis å følge.

Leave a Reply